Concept

"13 in een dozijn"

De oorspronkelijke woning maakte hier zeker en vast deel van uit. De woning was gebouwd en verbouwd vanuit de noden van de oorspronkelijke bewoners waardoor de diepe ruime tuin verdoken zat achter koterijen van zeer bedenkelijke esthetische en constructieve waarde. Een grondige verbouwing drong zich op om het gebouw zowel op energetisch, technisch als organisatorisch vlak om te vormen naar een woning met een eigentijdse uitstraling. Het ontwerp werd gevormd op een doordachte wijze zodat bouwbudget en kwaliteit in verschillende aspecten hand in hand gingen. Het creëren van een patio zorgt voor een graad van privacy naar de buren en zorgt dat de aanpalende ruimten baden in het licht. De bestaande woning is ingepakt met zwarte ruitleien en de nieuwe constructie-elementen zijn in het wit geaccentueerd.

"13 in een dozijn"

De oorspronkelijke woning maakte hier zeker en vast deel van uit. De woning was gebouwd en verbouwd vanuit de noden van de oorspronkelijke bewoners waardoor de diepe ruime tuin verdoken zat achter koterijen van zeer bedenkelijke esthetische en constructieve waarde. Een grondige verbouwing drong zich op om het gebouw zowel op energetisch, technisch als organisatorisch vlak om te vormen naar een woning met een eigentijdse uitstraling. Het ontwerp werd gevormd op een doordachte wijze zodat bouwbudget en kwaliteit in verschillende aspecten hand in hand gingen. Het creëren van een patio zorgt voor een graad van privacy naar de buren en zorgt dat de aanpalende ruimten baden in het licht. De bestaande woning is ingepakt met zwarte ruitleien en de nieuwe constructie-elementen zijn in het wit geaccentueerd.

Informatie

Categorieën

Wonen
Verbouwing

Bouwheer

privé

Oplevering

1 augustus 2014